Ik zoek werk

Ben jij op zoek naar werk dat echt bij je past? Niet alleen bij je opleiding, maar ook bij je talenten en wensen? Bij 5Flex uitzendbureau vind je de juiste baan. Hebben we de baan nog niet? Dan gaan we op zoek voor jou naar de perfecte baan. Of je nu een baan in de productie, bouw, administratie, sales, schoonmaak, horeca of in de technische sector wil, wij staan klaar jouw droombaan te vinden. Wij streven ernaar een zo goed mogelijke match te maken o.a. op basis van kennis, vaardigheden en ervaring.

5Flex denkt met je mee

Ben jij je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt maar weet je nog niet goed wat bij je past? Wij helpen je om de juiste keuze te maken. We luisteren altijd naar de wensen van de werkzoekende.

Voordelen werken via 5Flex

Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan om online allerlei vacatures na te pluizen. Wil je jezelf echter de tijdbesparen om vooral snel aan de slag te kunnen gaan? Neem dan contact op met 5Flex. 5Flex biedt jou als werkzoekende de volgende voordelen:

  • Korte lijnen;
  • Wij werken transparant, open en eerlijk;
  • We stellen de kandidaat voorop en willen echt de mens achter de kandidaat leren kennen;
  • We nemen de tijd voor je;
  • Je bent bij ons geen nummer, maar je bent de persoon die wij graag goed leren kennen;
  • Zoeken een vacature die echt bij jou past;
  • Ruime ervaring met grote bedrijven en kleine opdrachtgevers in diverse branches.

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen

Ben je na het lezen van bovenstaande benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op of schrijf je in.

 

Vacatures

Bekijk ons actuele aanbod van vacatures en solliciteer!

Direct inschrijven

Schrijf je in en wij gaan voor je op zoek naar de perfecte job!
WhatsApp chat